Za tajemstvím mokrých křídel - O.Mikulica,J.Ptáček
Predám výpravnú fotopublikáciu o vodnom vtáctve južnej Moravy. Veľký formát, kriedový papier. Kniha je čítaná, v zachovalom stave. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Život na Marse - Johannes von Buttlar
Kniha nebola čítaná, je ako nová. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
5 €
Európske právo - Viliam Karas, Andrej Králik
Predám vydanie z roku 2004. Na niektorých stranách je podčiarkované fixkami. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku.
Trenčín
5 €
Meditace - José Lorenzo-Fuentes
Podtitul: Naslouchejte svému duchu Kniha je nečítaná. Cena je bez poštovného, posielam iba Slovenskou poštou a len na dobierku.
Trenčín
5 €
Sila myšlienok - Joyce Meyer
Podnadpis: 12 stratégií, ako vyhrať boj v mysli Predám raz prečítanú knihu od kresťanskej autorky, vydavateľ Slovo života International Bratislava. Je ako nová, na niektorých stranách je podčiarkované mäkkou ceruzkou. Cena je bez poštovného, posielam iba Slovenskou poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
5 €
Zdravotnícka družina. Učebnica ČSČK
Vydal Československý Červený kríž v Štátnom zdravotníckom nakladateľstve v Prahe, 1962. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku Slovenskou poštou. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Orientálna porcelánová soška - žena
Vek 50 - 70 rokov, výška 29 cm, oťuk na liste lekna na podstavci. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Josef Mánes - Olga Macková
Vydal Odeon, Praha 1970. Kniha má poškodený prebal, inak je v poriadku. Nebola čítaná, iba dlhodobo skladovaná v poličke. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
5 €
Rok nad evanjeliom - Ján Chryzostom Korec
Podnadpis: Podnety na meditácie Kniha je takmer ako nová, má trochu odretú látku na spodnej hrane prednej dosky. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Čtení o slavných přírodovědcích - Eva Hoffmannová
Predám knihu o živote a diele najväčších astronómov a prírodovedcov 16.-19. stor. Má 260 strán, obsahuje čb fotografie a reprodukcie rytín. Predsádka má poškodený roh a prvé tri strany majú ohnuté rohy. Poštovné hradí kupujúci, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
5 €
Poslední revoluce - Martin Komárek, Herbert Slavík
Podnázov: Jak jsme žili 1985 - 1992 Predám raz prečítanú knihu. 544 strán, pekný stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
6,80 €
Cesta Steva Jobsa - Jay Elliot
Kniha je nečítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku.
Trenčín
5 €
Cantienica - Benita Cantieniová
Veľký formát, pevná väzba, nečítaná, nová. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Moderný make-up - Mary Quantová
Veľký formát, pevná väzba, farebné fotky, veľmi dobrý stav, čistá, nepopísaná. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Takto chutí svet. Afrika, Stredná Amerika
Južná Amerika, Ázia Autorka: Viera Václavková Kniha je nová. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Jíst, meditovat, milovat - Elizabeth Gilbert
Podnázov: Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií Kniha je čítaná, v slušnom stave, na zadnej predsádke je meno pôvodnej majiteľky. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Nikdy sa nevzdávaj - Joyce Meyer
Podnázov: Ako s neochvejným odhodlaním prekonávať životné prekážky Predám nečítanú knihu kresťanskej autorky z vydavateľstva Slovo života International Bratislava. Cena je bez poštovného, posielam iba Slovenskou poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
5 €
Gándhí, sila pravdy - Catherine Clément
Predám čítanú knihu. Menší formát, trochu ošúchaná zadná strana obálky, textová časť je čistá, nepopísaná. Poštu hradí kupujúci, posielam iba na dobierku. Aj vymením za hľadané veci - zoznam v podmienkach predaja.
Trenčín
5 €
Novofundlandský pes a landseer - Monika Raitzová
Podnázov: Výber, chov, výchova, opatera Predám úplne novú knihu. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
5 €
Proces s dr. J. Tisom - Anton Rašla, Ernest Žabkay
Podtitul: Spomienky obžalobcu Antona Rašlu, obhajcu Ernesta Žabkayho Kniha má ošúchanú obálku a fľakatú oriezku, textová časť je čistá, nepopísaná. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku a len poštou. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Friedrich Spee. Procesy s čarodějnicemi
Autor: Christian Feldmann Predám nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
6,80 €
Zachraňme klima. Ještě není pozdě - Toralf Staud
Kniha nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Camarum, Komárom, Komárno - Mester T., Mácza M.
Predám fotopublikáciu o Komárne. Tvrdé dosky, kriedový papier, farebné fotky, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Jak získávat přátele a působit na lidi ve věku ...
... digitálních technologií - Dale Carnegie & Associates Tvrdé dosky, nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
13,50 €
Prútený košíček
Predám starý prútený košíček. Vzhľadom na malé rozmery v minulosti zrejme slúžil ako hračka. Dĺžka: 21,5 cm Šírka: 16,5 cm Stav: Prútie je úplne vyschnuté, pieskovej farby, avšak stále pružné a neláme sa Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Minizbierka predmetov z vosku
Žánrový obrázok - 4 € - 40. roky 20. stor., 17,5 x 14 cm Jasličky - 2,50 € - nedatované, 20,5 x 19 cm, patinované tmavou farbou Okrúhly obrázok s nápisom "St. Goar" - 2,50 € - nedatovaný, priemer 14,5 cm, patinovaný tmavou farbou Ceny sú bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
2,50 €
Áno! Energia. Rovnica, ako robiť menej a mať viac
Autor: Loral Langemeier Nečítaná, tvrdé dosky s prebalom. V prípade kúpy aspoň dvoch položiek z hociktorého môjho inzerátu sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
5 €
Jak živočichové plavou - K. A. Dobrowolski
Malý formát, 254 strán, množstvo čb kresieb. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
4 €
Křižovatky 20. století - Vojtěch Mencl a kol.
Podnázov: Světlo na bílá místa v nejnovějších dějinách Predám nečítanú knihu. Je nová, má iba pri okraji natrhnutý prebal v dĺžke cca 5 mm. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
5 €
Základy školskej pedagogiky - Višňovský, Kačáni
Predám vysokoškolskú učebnicu. Bola krátko použitá, je čistá, nepopísaná. Niektoré strany majú ohnuté rožky. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku.
Trenčín
4,50 €
1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18