Učebnice italštiny v rozhovorech - J. Janešová
Na stranách 1. lekcie sú značky fixkou, CD sú nepoužité. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
EKG pro sestry - Eliška Sovová
Brožovaná väzba, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
11,50 €
Slovensko krásne a vzácne - Vladimír Bárta
Veľký formát, tvrdé dosky s prebalom, farebné fotky. Na predsádke je venovanie začiernené fixkou, textová časť je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Turistika. Veľký ilustrovaný poradca
Autor: Karen Berger Kniha nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
16 €
Hont z neba - Milan Paprčka, Simona Nádašiová
Na predsádke je perom nakreslené venovanie v podobe malého smajlíka, je úplne nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Hadica k dýchaciemu prístroju
Predám zánovnú, nepoužitú hadicu, vyrobenú ešte v Československu. Guma je pružná, nepopraskaná. Tento typ sa pravdepodobne používal k dýchacím prístrojom Saturn u hasičov a banských záchranárov. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Jazdectvo - Moira C. Harris, Lis Clegg
Podnadpis: Techniky, preteky, výstroj, starostlivosť o koňa, dovolenky Väčší formát, tvrdé dosky, 344 strán, farebné fotky, kriedový papier, narazené a oškreté dolné rohy, textová časť je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
People in Vouge. A Century of Portraits
Kniha je nečítaná, nelistovaná, v podstate nová. Jediným poškodením je pravý dolný roh obálky - viď detail na posledných dvoch fotkách. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
23 €
Kamenná krása našich miest - Ladislav Šášky
Kniha je v stave novej, nebola čítaná, chýba prebal. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Kahlo - Andrea Kettenmann
Kniha je nová, nečítaná. Anglický jazyk, kriedový papier. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Havanský bišonek - Zoila Portuondo Guerrová
Farebné fotografie, kriedový papier, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,50 €
Žil som skvelý život - Patrick Swayze, L. Niemi
Predám raz prečítanú knihu. Väčší formát, tvrdé dosky, farebné a čiernobiele fotky. Chýba prebal. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Podnikání malé a střední firmy - J.Veber, J.Srpová
Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15,50 €
Jak je poznáme? Umění Egypťanů - Olivia Zornová
Kniha je nečítaná, úplne nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Vyluxované mozky - Martin Lindstrom
Podnázov: Triky, které používají firmy, aby nás přiměly k nákupu Väčší formát, brožovaná väzba, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Mastaba - Michael Balík
Podnázov: Objevování a rekonstrukce staroegyptské hrobky Kniha je nečítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Spravedlnost, nikoli pomstu - Simon Wiesenthal
Predám raz prečítanú knihu. Tvrdé dosky s prebalom, 400 strán, čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
10 €
Vybrané aspekty života v období Slovenského štátu
Podnázov: Možnosti aplikácie témy v podmienkach regionálnych múzeí a osvetových inštitúcií Autori: Silvia Eliašová, Miroslav Palárik, Marica Šišková Kniha je určená múzejným pedagógom, učiteľom dejepisu a pod. Približuje niektoré aspekty vojnovej Slovenskej republiky 1939 - 1945 formou zážitkového vyučovania, napr. prenasledovanie židovských spoluobčanov, atď. Raz použitá, textová časť je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
16 €
Správne právo hmotné. Osobitná časť - P. Škultéty
Vydavateľské oddelenie PRAF UK, Bratislava 2008. V učebnici je podčiarkované fixkami. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
Autor: Jonas Jonasson Predám nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,50 €
Systematická teológia - Paul Tillich
Kniha je nová. Vydal Tranoscius v roku 2009. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
19 €
Radikální otevřenost - Kim Scott
Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Anjelské požehnania - Jacky Newcomb
Podnázov: Magické príbehy, afirmácie a tvorivé nápady Predám knihu v 100 % stave. Väčší formát, brožovaná väzba, farebné fotografie. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Astrológia. Ako čítať Boží rukopis - Ch. Lindemann
Predám raz prečítanú knihu. Tvrdé dosky, čiernobiele a farebné fotky, nákresy, tabuľky. Na niekoľkých stranách je podčiarkované perom a sú vpisované poznámky. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
10,50 €
Celestinské proroctví. Pracovní kniha
Autori: James Redfield, Carol Adrienne Predám raz prečítanú knihu vo vynikajúcom stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Žilina vo svetle lámp - Patrik Groma a kol.
Podnázov: (Ne)zabudnutá história energetiky Veľký formát, tvrdé dosky, kriedový papier, čiernobiele a farebné fotky, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
14 €
Sila srdca - Baptist de Pape
Kniha je nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
13,50 €
Vyrábíme svíčky voskové, parafínové a gelové
Autorky: Hana Maříková, Alena Vondrušková Kniha je v 100 % stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Odkaz slnečnice - Mikuláš Štefan
Tvrdé dosky s prebalom, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
16 €
Atypická fľaša - krížový prierez
Predám starú fľašu so zaujímavým prierezom v tvare kríža. Výška 20,8 cm. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku pedantne zabalené v bublinkovej fólii a pevnej kartónovej škatuli. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
35 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 18