Ale - Peter Nagy
Predám spevník. Vydal Opus, Bratislava 1988. Brožovaná väzba, veľmi dobrý stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
11 €
Mistr Jün-men
Podnázov: Ze Záznamu o čchanovém učiteli zvaném Brána mračen Predám raz prečítanú knihu, je čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
14,50 €
Katedrála svätého Šebastiána - František Rábek
Predám reprezentatívnu, raz prečítanú knihu. Väčší formát, tvrdé dosky, farebné fotky, kriedový papier. Na liste 243/ 244 je z výroby zle orezaný dolný roh - opravu nechám na budúcom majiteľovi, alebo na požiadanie zarovnám. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku.
Trenčín
16 €
Základy tibetské mystiky - Lama A. Góvinda
Predám čítanú knihu. Je čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
13 €
Slávne romány 20. storočia - Joachim Scholl
Podnázov: 50 najvýznamnejších moderných románov Tvrdé dosky, väčší formát, čiernobiele a farebné fotky spisovateľov a ukážky zo sfilmovaných diel, nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
13 €
Cesty za tichom - Jaroslav Blaško
Kniha príbehov z potápačských ciest po Slovensku, Egypte, Chorvátsku, Filipínach, Taliansku, Thajsku, Mexiku a Kube. Veľký formát, tvrdé dosky, farebné fotografie, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Vzdáleným nablízku - Tomáš Halík
Podnadpis: Vášeň a trpělivost v setkání víry s nevírou Predám raz prečítanú knihu v peknom stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,50 €
Pronásledovaný Roman Polanski - Andrzej Batkiewicz
Kniha obsahuje čiernobiele a farebné fotografie. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
13,50 €
Svätí Cyril a Metod - Ján Hnilica
Podnázov: Horliví hlásatelia Božieho Slova a verní pastieri Cirkvi Predám nečítanú knihu. Obsahuje farebné fotografie. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
8 €
Rozhovory s anjelmi o zmysle života - Alexa Kriele
Predám raz prečítanú knihu. Dosky majú oškreté rohy, inak je v peknom stave, čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,50 €
Nový začátek - Brian Tracy, Renata Kronowetter
Podnázov: Jak nejlépe naložit s životem, který je před Vámi V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9 €
Sklený plytký tanierik 1
Priemer 15 cm, bez poškodenia, treba však dočistiť. Cenu ponúknite, posielam iba na dobierku. Čítajte prosím moje podmienky predaja.
Trenčín
ponúknite
Sledoval jsem Dubčeka - Karol Urban
Podnadpis: Vzpomínky estébáka Kniha je nová, obsahuje čiernobielu fotografickú prílohu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Dóza na cukríky zo starého obchodu, koloniálu
Vek cca 70 rokov, výška 21 cm, na dvoch stranách značená ochrannou známkou. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku dôkladne zabalené v bublinkovej fólii a pevnej kartónovej krabici. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
37 €
Maškarní bál duše - Mathias Wendel, Ute York
Podnázov: Nové cesty esoterické reinkarnační terapie Raz prečítaná, čistá, nepopísaná, vynikajúci stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Africké lásky, africká manželství
Podnázov: V životě a v zrcadle afrického umění Autori: Věra Šťovíčková - Heroldová, Erich Herold Kniha obsahuje farebné fotografie afrického umenia s tematikou láska a manželstvo. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Moudrost a vtip v lásce, manželství a sexu
Podnázov: Paradoxy, aforismy, postřehy Autor: Alexander Tomský Tvrdé dosky s prebalom, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,50 €
Pískomilové - Vladimír a Hana Motyčkovci
Predám nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7,50 €
Zpěvník č. 1 - 4. Písničky k táboráku s akordy
Predám štyri spevníky, každý obsahuje cca 100 - 110 pesničiek. Brožovaná väzba, používané, Zpěvník č. 1 má poškodenú obálku, ostatné sú v poriadku. Uvedená cena je za všetky spolu. V prípade kúpy aj iných kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Budó a ninpó. Základy obrany - Luboš Pokorný
Kniha je nová. Väčší formát, tvrdé dosky, 236 strán, kriedový papier. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
20 €
8 mm filmy o Civilnej obrane - súbor PCH 1
Predám 8 mm filmové slučky do projektora KP-8-Super. Tematická sada s označením "PCH 1" obsahuje tieto filmy: Film 1 - Účinky BOL nervovo - paralytických Film 2 - Účinky BOL zpuchýřujících Film 3 - Možné spôsoby použitia BOL na zázemie Film 4 - První pomoc při zasažení BOL Film 5 - Funkcia filtra ochrannej masky 1 Film 6 - Funkcia filtra ochrannej masky 2 Film 7 - Použití OZB po zamoření BOL Film 8 - Improvizované prostriedky PCHO 1 Film 9 - Improvizované prostriedky PCHO 2 Film 10 - Improvizované prostriedky PCHO 3 Filmy pravdepodobne neboli nikdy použité. Predaj je možný aj jednotlivo. Uvedená cena je za jeden film a je pevná. Množstevné zľavy nedávam. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Výmena za rovnakú tematiku je možná. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - obsahujú ďalší možný predmet výmeny.
Trenčín
3,50 €
8 mm filmy o Civilnej obrane - súbor TECH 1
Tematická sada TECH 1 obsahuje tieto filmy : Film 1 - Improvizované filtroventilačné zariadenie Film 2 - Vzdušný poplach Film 3 - Vybavenie úkrytu jednoduchého typu Film 4 - Zajišťování osob při vyprošťovacích pracích Film 5 - Budovanie núdzového výlezu 1 Film 6 - Budovanie núdzového výlezu 2 Film 7 - Charakteristické druhy trosek 1 Film 8 - Charakteristické druhy trosek 2 Film 9 - Zabezpečovacie práce na budovách 1 Film 10 - Zabezpečovacie práce na budovách 2 Filmy sú určené do premietačky KP-8-Super. Predám aj jednotlivo. Uvedená cena je za jeden film a je pevná. Množstevné zľavy neposkytujem. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
3,50 €
8 mm filmy o Civilnej obrane - Jaderné zbraně ...
... a ochrana proti nim Tematická sada obsahuje 10 filmov označených iba číslami, bez názvov. Sú určené do projektora KP-8-Super. Uvedená cena je za jeden film a je pevná. Množstevné zľavy nedávam. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
3,50 €
8 mm filmy o Civilnej obrane - súbor PCH 2
Filmy sú určené do premietačky KP-8-Super. Predaj je možný aj jednotlivo. Uvedená cena je za jeden film a je pevná. Množstevné zľavy neposkytujem. Film 1 - Čo treba robiť po vyhlásení SO Film 2 - Čo treba robiť po vyhlásení RAP Film 3 - Režim při radioaktivním zamoření od 30 do 5 R/ hod. Film 4 - Režim při radioaktivním zamoření od 5 do 0,5 R/ hod. Film 5 - Činnost mobilní průzkumné hlídky Film 6 - Činnost technického družstva Film 7 - Pomoc obyvateľstva po napadnutí ZHN Film 8 - Čiastočná špeciálna očista RAL na zamorenom priestore Film 9 - Čiastočná špeciálna očista RAL po opustení zamoreného priestoru Film 10 - Úplná hygienická očista osob po zamoření RAL Kazety s filmami sú vložené do bielych ochranných krabičiek, na niektorých sa oddelili viečka s názvami filmov (únava materiálu, samotné kazety s filmami sú v poriadku). Výmena je možná, ale výhradne za obrazové materiály s uvedenou tematikou - časopisy, diapozitívy, diafilmy, fotky, negatívy a pod. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - obsahujú ďalšie hľadané veci, ktoré môžu byť predmetom výmeny.
Trenčín
3,50 €
Lukavické zápisky - Hana Ponická
Predám vydanie z roku 1992. Tvrdé dosky s prebalom, raz prečítaná, vynikajúci stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Slovník starokřesťanské literatury - H. Kraft
Podnázov: Život, spisy a nauka řeckých, latinských, syrských, egyptských a arménských církevních otců Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Francúzsko - slovenský frazeologický slovník
Autori: Viera Gründlerová, Jozef Škultéty, Ján Taraba Predám dvojzväzkový slovník. Najradšej by som predal ako celok za uvedenú cenu, ale môžem aj samostatne. Vydalo Slovenské pedagogické nakladateľstvo Bratislava v roku 1992. Tvrdé dosky s prebalom, 100 % stav. V prípade kúpy aj ďalšej literatúry z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Poklady Židovského múzea v Prešove 3
Kniha je nová. Veľký formát, 256 strán, farebné fotky, kriedový papier. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
20 €
Banky. Teória a prax - Jozef Medveď a kol.
Predám vydanie z roku 2012. Kniha je nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
24 €
Nápoje od A po Z - Jana Horecká
Kniha je nepoužitá. Zadarmo ku kúpe inej knihy z mojej ponuky, alebo výmena za hľadané veci, uvedené v "Podmienkach predajcu" pod inzerátom.
Trenčín
zadarmo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 18