Byť matkou (nie) je prirodzené - Jill Smoklerová
Kniha je nová, nečítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Druhý Vatikánsky koncil a Slovensko - Jozef Jurko
Kniha obsahuje čiernobielu fotografickú prílohu, 100 % stav. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
8 €
Psychosociálne aspekty sociálnej práce - E.Žiaková
Kniha je nepoškodená. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Da Vinciho kód. Ilustrovaný scenár - A. Goldsman
Predám knihu o zákulisí filmu. Veľký formát, tvrdé dosky, kriedový papier, farebné fotky, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Nová cesta poznání. Může se to stát i vám
Autor: Marcel Vanek Väčší formát, tvrdé dosky, čiernobiele fotografie a nákresy. Oškretý dolný roh na zadnej doske, textová časť je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,50 €
Nakoniec príde smrť - Agatha Christie
Predám vydanie z roku 2016. Menší formát, brožovaná väzba, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Komando 52. Najšpinavšie operácie SIS - Peter Tóth
Kniha má narazený spodný roh prednej dosky, nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci..
Trenčín
12 €
Kouzelná láska - Marianne Williamson
Kniha je nečítaná, má však oškretú dolnú hranu chrbáta a zadnej dosky. Prebal a textová časť sú ako nové. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
11 €
Fľaša od likéru - fy Kord, Prvá republika
Výška 26 cm, značená pri dne číslom 9, bez poškodenia. Poštovné hradí kupujúci, posielam výhradne na dobierku. Čítajte prosím podmienky predaja.
Trenčín
ponúknite
Medzibodrožie, dar piatich riek - Molnár Géza
Vydané v Budapešti v roku 2007. Veľký formát, tvrdé dosky, 160 strán, kriedový papier, farebné fotky. Chýba prebal, pekný stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
10 €
Vzkvétání - Martin Seligman
Podtitul: Nové poznatky o podstatě štěstí a duševní pohody Raz prečítaná, čistá, nepopísaná, 408 strán, tvrdé dosky, chýba prebal. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Objavte svoj talent - Juraj Málik
Podnázov: Určite ich máte viac Tvrdé dosky, kriedový papier, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Keramická pokladnička - lev
Výška cca 15 cm. Na glazúre sú vlásočnicové prasklinky, nikde nie je obitá. Výrobca Keramo, číslovaná. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
14 €
Ottova praktická encyklopédia Slovensko
Predám novú knihu. Tvrdé dosky, 672 strán, farebné fotky, kriedový papier. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
16,50 €
Bez hranic. Jak si vybudovat výjimečný život
Autor: Jillian Michaelsová Tvrdé dosky s prebalom, raz prečítaná, čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Súbor starých reklamných tlačovín
Reklamný leták - Kávovinová zmes Melta - 20 x 15 cm, pri pravom okraji natrhnutie v dĺžke 1 cm, rok 1942 Reklamný leták v maďarčine - drogériový tovar (?) - 16 x 14 cm, ľavý okraj nerovný a skrčený, horný okraj natrhnutý v dĺžke 2 cm, nedatované (pred rokom 1918 ?) Reklamný leták - Prodejna čs. třídní loterie František Bělík - 21 x 12 cm, intaktný stav, pred rokom 1939 Reklamná brožúrka - Pani Sandtnerová Vám radí - 14 x 10 cm, reklama na cigoriu, stav viď fotky, asi Prvá republika Uvedená cena je za všetko. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
9,50 €
Sklený plytký tanierik 2
Priemer 15 cm, bez poškodenia, iba zájdený na okraji. Cenu ponúknite, posielam iba na dobierku. Čítajte moje podmienky predaja.
Trenčín
ponúknite
5000 psích jmen - Kateřina Čechová
Predám čítanú knihu v zachovalom stave. Niektoré mená sú zvýraznené žltou zvýrazňovačkou. Kniha obsahuje abecedne zoradené psie mená - zvlášť pre fenky, zvlášť pre psíkov. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9 €
Kežmarský hrad - Nora Baráthová
Predám knihu v zachovalom stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9 €
Obrázky spod Rozsutca - Vlado Bača
Rozmery 31 x 30,5 cm, 112 strán, tvrdé dosky. Prebal je pri hornom okraji trochu zvlnený, nebola čítaná. Kniha získala ocenenie "Najkrajšia kniha roku 2008." V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Kamalásky - Boris Filan
Podnázov: Výber pesničkových textov Menší formát, tvrdé dosky s prebalom, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku.
Trenčín
9,50 €
Dóza na nôžkach
Predám starú dózu v tvare gule s rastlinným dekorom. Materiál: Lisované sklo Výška: 15,5 cm Priemer bez prstenca: 11,5 cm Priemer s prstencom: 15,5 cm Stav: Horná pologuľa (vrchnák) je prasknutá Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku.
Trenčín
9,50 €
1001 způsob jak motivovat zaměstnance - Bob Nelson
Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9 €
Probuď se - Daehaeng Kun Sunim
Podnázov: Jak vnést naši vnitřní moudrost do každodenního života Predám nikdy nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7,50 €
Nemecko očami policajtky - Tania Kambouri
Podnázov: Tiesňové volanie Predám knihu v 100 % stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Dielo 5. O realizme - Jozef Škultéty
Vydala Matica slovenská, Martin 1987. Tvrdé dosky s prebalom, 428 strán. Ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
22 €
Kauza Cervanová I. - Peter Tóth
Podnázov: Ako vrahovia klamali verejnosť a vysmievali sa spravodlivosti Tvrdé dosky, súčasťou je DVD, obsahujúce dokumenty, fotografie a zvukový záznam, všetko nové, nepoužité. V inom inzeráte predávam aj druhý diel. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
11,50 €
Vyhořelá společnost - Byung Chul Han
Predám raz prečítanú knihu. Prebal je vzadu pri hornom okraji natrhnutý v dĺžke 1,5 cm, textová časť je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,50 €
Sklená banka do petrolejky
Nález z povaly starého sedliackeho domu, pravdepodobne nikdy nepoužitá. Výška: 20,5 cm Priemer pri hornom okraji: 2,9 cm Priemer pri spodnom okraji: 3,8 cm Značenie: CRISTAL PATENT/ S. REICH, MADE IN CZECHOSLOVAKIA Poštovné hradí kupujúci, posielam výhradne na dobierku. Čítajte prosím moje podmienky predaja.
Trenčín
ponúknite
Dynamika slovnej zásoby súčasnej slovenčiny
Autori: Ján Horecký, Klára Buzássyová, Ján Bosák a kol. Vydala VEDA, vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied, Bratislava 1989. Tvrdé dosky s prebalom, väčší formát, 436 strán. Kniha je nepoužitá, v stave novej. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
22 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 18