Po stopách jedného fenoménu - Erich von Däniken
Predám nečítanú knihu. Chrbát prebalu je vyblednutý od slnka. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku poštou. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
4 €
Krátky životopis Jany z Arku - Régine Pernoud
Kniha je nová, obsahuje farebné fotky. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
4 €
Kouzlo es. Karetní triky se čtyřmi esy - M. Berka
Brožovaná väzba, 28 strán, 100 % stav. Pri kúpe aspoň dvoch kníh z mojej ponuky je dohoda na cene možná. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
5 €
Bohové a sopky. Toulky po Jávě - Karl Helbig
Vydavateľ: Svobodné slovo - Melantrich, Praha 1956 Predám nikdy nečítanú knihu, ešte s pôvodným kontrolným kupónom. Poštovné hradí kupujúci, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
4 €
Súdny deň sa dávno začal - Erich von Däniken
Kniha je nečítaná. Prebal je na chrbáte vyblednutý od slnka. Inak je v stave novej. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku poštou. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
5 €
Človek a výchova v dejinách európskeho myslenia
Autor: Blanka Kudláčová Predám učebnicu pre vysoké školy. Je použitá, čistá, nepopísaná. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku.
Trenčín
5 €
Toulky rájem se svámím Šivanandou
Autori: Marie Mihulová, Milan Svoboda Malý formát (11 x 15 cm), 48 strán, brožovaná väzba, farebné fotky, kriedový papier, 100 % stav. Obsahuje myšlienky indického učiteľa integrálnej jogy, doplnené krátkymi komentármi a fotkami Českého raja. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Jak být vnímán podle vlastní představy
Autor: Glyn Bedington Predám raz čítanú knihu. Na vnútornej strane zadnej dosky je meno pôvodnej majiteľky. Je v peknom stave, čistá, nepopísaná. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
4 €
Súbor fotografií - české korunovačné klenoty
Predám súbor 7 fotografií v papierovom obale. Súčasťou je informačná brožúrka. Pohľadnicový formát, obal je pri okraji natrhnutý v dĺžke 2 cm. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Poklad na Sierra Madre - B. Traven
Vydal Slovenský spisovateľ v edícii Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 1963. Obálka je pri hornom okraji natrhnutá, samotná kniha je v slušnom stave. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
2 €
Fatima. Mária hovorí k svetu - Gonzaga da Fonseca
Kniha obsahuje farebné fotografie. Raz prečítaná, nepoškodená. K cene treba prirátať poštovné, posielam iba na dobierku poštou. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
4 €
Slovensko. Zvieratá Tatier - Ivor Mihál
Tvrdé dosky, kriedový papier, farebné fotky, 100 % stav. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku.
Trenčín
4,50 €
Zaľúbený Ascanio - Alexandre Dumas
Vydali Mladé letá v roku 1985 v edícii Stopy. Tvrdé dosky, čiernobiele ilustrácie, raz prečítaná, takmer ako nová. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku.
Trenčín
5 €
Dech Absolutna. Rozhovory s Moojim
Podnázov: Projevené a neprojevené jsou jedním Predám iba prelistovanú knihu, je v stave novej. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku.
Trenčín
4,50 €
Z dejín trenčianskeho zdravotníctva - F. Jaroš
Na pár stranách je podčiarknuté perom, inak v poriadku. Obsahuje farebné aj čiernobiele fotografie. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
4 €
Odtamtud. Co skrývají nejtajnější archivy vlády...
... USA o UFO? Autor: Howard Blum Predám nečítanú knihu. Cena je bez poštovného, posielam výhradne na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Cesta. Praktický návod na ozdravenie a oslobodenie
Autorka: Brandon Bays V knihe je vpísané venovanie, je nečítaná, nová. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku poštou. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
4 €
Sebevědomí. Jak získat sebejistotu a neztratit cit
Autor: Peter Lauster Kniha je v stave novej. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku poštou. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
4 €
Jak být líný. Nicnedělání je dřina - T. Hodgkinson
Predám raz prečítanú knihu vo vynikajúcom stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
11,50 €
16 mm film - Evakuace obyvatel (Civilná obrana)
Predám krátkometrážny čiernobiely film, vek cca 50 rokov. Je bez kotúča, iba stočený v starej plechovej krabici od karlovarských oplátok. Predávam iba film, nie krabicu. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Orientálna drevená dóza na nôžkach
Lakované maľované drevo, výška 14 cm, priemer 13 cm, v dôsledku častého utierania prachu na niektorých miestach čiastočne stratila vysoký lesk, pár šmúh. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Kráľovná a divožienka - A. Grün, L. Jaroschová
Podnázov: Buď sama sebou Predám nečítanú knihu, je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
10 €
Odložený čas. Filmové pramene, historiografia, ...
... dokumentárny film Autorka: Mária Ferenčuhová Vydal Slovenský filmový ústav, VŠMU, Bratislava 2009. Kniha je nová. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
6 €
Jak mluvit a púsobit na druhé při obchodním jednán
Autor: Dale Carnegie Kniha je čítaná, s drobným poškodením. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
6,80 €
Ni chao. Dobrý deň, Čína - Peter Čaplický
Kniha je úplne nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Zrenie - Ján Sucháň
Podnázov: Výber z nedeľných príhovorov odvysielaných v Rádiu Twist v roku 2000 Brožovaná väzba, raz prečítaná, čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
7 €
Muž v hnedom obleku - Agatha Christie
Brožovaná väzba, 100 % stav. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku.
Trenčín
7 €
Stretnutie s Michelangelom - Bruno Nardini
Veľký formát, tvrdé dosky s prebalom, farebné a čiernobiele reprodukcie, fotografie, plániky, prierezy budov a pod., zachovalý stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
7 €
Minútové nezmysly - Anthony de Mello
Brožovaná väzba, 100 % stav. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku
Trenčín
7 €
Hledání pravdy o víně. Bílá vína - Libor Ševčík
Predám novú knihu. Posielam iba na dobierku s tým, že príplatok za dobierku neúčtujem - platíte poštovné len za doporučený list 2. triedy. Pri kúpe aspoň dvoch kníh z hociktorého môjho inzerátu je dohoda na cene možná. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
6 €
1 5 6 7 8 9 10 11 12 13 18