Tajné spoločnosti - Jean Francois Signier
Kniha bola príležitostne listovaná. Veľký formát, tvrdé dosky, farebné fotky, kriedový papier. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
16 €
Co má pes na mysli. Jak pochopit psí uvažování
Autor: Stanley Coren V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
13,50 €
Emočný kód - Bradley Nelson
Podnázov: Ako uvoľniť svoje uviaznuté emócie, aby sme mali hojnosť zdravia, lásky a šťastia Predám raz prečítanú knihu. Je čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
8,50 €
Afnan - Majestic Oud
Kúpim tento parfém aj v používanom stave. Ak ho máte a chcete ho predať, nezabudnite uviesť požadovanú cenu. Pokiaľ mám cenu hádať, šetrite svoj, aj môj čas a radšej nepíšte. Aktuálne do vymazania.
Trenčín
dohodou
Dokážeš všetko, čo chceš. Sila je v tebe
Autor: Erich J. Lejeune Predám nikdy nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
8 €
Protifašistický odboj v okrese Poprad a Kežmarok
Autor: Marcel Maniak Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Komunikační dovednosti v praxi - Milan Mikuláštík
Väčší formát, 362 strán, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Láska a manipulace - Isabelle Nazare-Aga
Brožovaná väzba, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
13 €
Třetí cesta a její kritici - Anthony Giddens
Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,50 €
Kurandera - Hernán Huarache Mamani
Podnázov: Hledání podstaty ženské síly Predám raz prečítanú knihu, je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
10,50 €
Jazyky sveta v priestore a čase - Krupa, Genzor
Predám nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
20 €
Rybolov - Alfredo Caligiani
Podnázov: Výstroj, techniky, ryby v sladkých a morských vodách Väčší formát, tvrdé dosky, farebné fotky a ilustrácie, kriedový papier, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,50 €
Křižovatky budoucnosti - Pavel Nováček
Podnadpis: Směřování k udržitelnému rozvoji a globálnímu řízení Kniha je nečítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
11 €
Dějiny CIA. V zajetí vlastních iluzí - Tim Weiner
Predám raz prečítanú knihu. Väčší formát, tvrdé dosky s prebalom, čiernobiele fotky, čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
22 €
Kam miznú vaše peniaze? - Martina Valachová
Predám novú knihu s venovaním a podpisom autorky. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Keramická plastika - kôň
Predám keramickú sošku koňa v intaktnom, zberateľskom stave. Dĺžka: 20 cm Výška: 21 cm Šírka: 6 cm Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
25 €
Velká obrazová encyklopedie akvarijních ryb
Podnázov: Průvodce světem exotických, sladkovodních i mořských druhů akvarijních ryb Autorka: Gina Sandfordová Predám párkrát využitú knihu vo vynikajúcom stave. Veľký formát, tvrdé dosky s prebalom, farebné fotky, kriedový papier. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Spolu proti rakovine - Gustav Dobos, Sherko Kummel
Podnázov: Prírodné liečiteľstvo a onkológia Predám raz prečítanú knihu vo vynikajúcom stave, je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
11,50 €
Záhada jménem Kolumbus - J. Duffack
Väčší formát, tvrdé dosky, 390 strán, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Kone a poníky
Predám knihu v zachovalom stave. Stopy používania vidieť iba na doskách, textová časť je ako nová. Veľký formát, tvrdé dosky, farebné fotky, kriedový papier. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku.
Trenčín
13 €
Více než tesař. Moje cesta od skepticismu k víře
Autori: Josh McDowell, Sean McDowell Dvojkniha, z každej strany jedna. Nová, nečítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Rozhodujúce stretnutie - Kasza Tamás
Podnázov: Príručka pre sieťový marketing Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
13 €
Jazdec v maske - Zane Grey
Predám vydanie z edície Stopy. Nikdy nebola čítaná, má máličko skosenú väzbu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku.
Trenčín
12 €
Stratégie úspešných - David B. Yoffie
Podnázov: Päť nadčasových lekcií od Billa Gatesa, Andyho Grova a Steva Jobsa Predám nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Sprievodca koncertmi - Stanislaw Harashin a kol.
Vydal OPUS, Bratislava 1980. Kniha obsahuje životopisy a rozbory diel velikánov klasickej hudby. Nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Zrodení z hriechu - Juré Fiorillo
Podnázov: Dramatické životné osudy slávnych historických osobností nemanželského pôvodu Kniha bola raz prečítaná, je v peknom stave. Väčší formát, tvrdé dosky, farebné a čiernobiele reprodukcie, mapy a pod. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte Podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,30 €
Rámájana - prerozprával Krishna Dharma
Podnázov: Nesmrteľný príbeh o dobrodružstve, láske a múdrosti Obsahuje farebné ilustrácie v indickom štýle, je nečítaná, nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
18 €
Podnikové financie - Elena Fetisovová a kolektív
Podnadpis: Praktické aplikácie a zbierka príkladov 1. vydanie z roku 2009, čítaná, dobrý stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Tanec vás dostane do formy - Natalie Blenfordová
Podnázov: Zábavná a hravá cesta k dokonalej postave Predám nikdy nečítanú knihu. Veľký formát, tvrdé dosky, farebné fotky. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku.
Trenčín
13 €
Ľúbim svojho partnera, ale... - Andrew G. Marshall
Podnadpis: 7 krokov, ako do vášho vzťahu vrátiť vášeň Raz prečítaná, vynikajúci stav. Na zadnej predsádke je prelepené meno pôvodnej majiteľky. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
10 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 18