Nápoje od A po Z - Jana Horecká
Kniha je nepoužitá. Zadarmo ku kúpe inej knihy z mojej ponuky, alebo výmena za hľadané veci, uvedené v "Podmienkach predajcu" pod inzerátom.
Trenčín
zadarmo
Váza, medové sklo
Cenu ponúknite. Na otázky typu "Akú máte predstavu o cene?" odpoviem hneď teraz - nemám žiadnu. Ponúknite a uvidíme. Posielam iba na dobierku a len poštou.
Trenčín
ponúknite
Historická revue 2022 - 2024
2022 - 11, 12 2023 - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 (nie je nafotené), 12 2024 - 1 (nie je nafotené), 2 (nie je nafotené), 3 (nie je nafotené), 4 (nie je nafotené) Uvedená cena je za jeden časopis. Minimálny odber pri posielaní poštou je päť čísel. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
1,80 €
Dějiny odívání. Barok a rokoko - Ludmila Kybalová
Väčší formát, tvrdé dosky, farebné a čiernobiele fotografie, reprodukcie a dobové strihy, kriedový papier. Mierne skosená väzba, ľahko oškreté horné rohy, textová časť je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
43 €
Rezidence - čísla 1, 2, 3/ 2021
Kúpim aj jednotlivo tieto čísla českého časopisu Rezidence: číslo 1 - leden/únor 2021 číslo 2 - březen/duben 2021 číslo 3 - květen/červen 2021 /fotku titulnej strany doplním/ Ak sa inzerát zobrazuje, je aktuálny.
Trenčín
dohodou
Informačná ekonomika - Michal Grell
Vydavateľstvo Ekonóm, Bratislava 2002. Poškodená obálka, textová časť je v poriadku. Zdarma ku kúpe inej knihy z mojej ponuky, alebo vymením za hľadané veci, uvedené v "Podmienkach predajcu" pod inzerátom.
Trenčín
zadarmo
Ekonómia. Praktikum - Daria Rozborilová
Mám dve rôzne vydania: Ekonómia (všeobecná ekonomická teória). Praktikum (1. vydanie, 1998), nepoužité Ekonómia. Praktikum (3. vydanie, 2001), na pár stranách je vpisované ceruzkou Zdarma ku kúpe inej knihy z mojej ponuky, alebo výmena za hľadané veci, uvedené v "Podmienkach predajcu" pod inzerátom.
Trenčín
zadarmo
Fakbuk.com - Monika Pálušová
Kniha bola raz prečítaná. Zadarmo ku kúpe inej knihy z mojej ponuky, alebo výmena za hľadané veci - viď "Podmienky predajcu" pod inzerátom.
Trenčín
zadarmo
Atentát na Reinharda Heydricha - Miroslav Ivanov
Zadarmo ku kúpe inej knihy.
Trenčín
0,05 €
Relaxačné CD - zvuky prírody
Kúpim CD so zvukmi prírody - napr. šum mora, tečúcej vody, zvuky lesa, džungle.
Trenčín
dohodou
Innovation Management - Pavol Molnár
Vydavateľstvo Ekonóm, Bratislava 2007. Anglický jazyk, podčiarkované zvýrazňovačkami. Zdarma ku kúpe inej knihy z mojej ponuky, alebo výmena za hľadané veci, uvedené v "Podmienkach predajcu" pod inzerátom. .
Trenčín
zadarmo
Stará sklená fľaša - ploskačka
Nález zo starého sedliackeho domu. Výška 20 cm, na dne značenie "TRADE G&M MARK REGISTERED 4." Cenu ponúknite, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predaja.
Trenčín
ponúknite
Obrana vlasti
Predám viac čísel časopisu Obrana vlasti. Vychádzal v časoch socializmu a bol venovaný tematike Civilnej obrany, resp. brannej prípravy obyvateľstva. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
dohodou
Kryštof Kolumbus. Poslední z templářů - R. Marino
Tvrdé dosky s prebalom, kniha nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Karma. Život bez konfliktů - Alexander Svijaš
Podnázov: Karmické působení v každodenním životě. Zdraví a karma Predám raz prečítanú knihu. Na oriezke sú malé fliačiky, textová časť je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Prodejní techniky - Vojtěch Černý
Podnázov: Prezentační dovednosti, zvládání námitek, neverbální komunikace Kniha je v peknom stave, čistá, nepopísaná. Súčasťou je CD, obsahujúce knihu v elektronickej podobe a testy pre tréning obchodníckych zručností. Funkčnosť CD je bez záruky (rok vydania 2003), neskúšal som. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Michalovce a Zemplínska Šírava z neba - M. Paprčka
Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
167 karetních triků - František Cach
Podnázov: Od mistrů všech dob a všech zemí Brožovaná väzba, 127 strán, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
14 €
Naučte se anglicky - Marie Michaličková
Podtitul: Účinné metody výuky pro celou rodinu Kniha je nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Orientálny zvon na drevenom závese s paličkou
Vek cca 50 rokov, mosadz a tropické drevo, výška 36,5 cm. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako balík na poštu, platba dobierkou. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
35 €
Starý valček na cesto
Predám malý drevený valček na cesto. Nález z povaly starého sedliackeho domu. Dĺžka 25 cm, má dierky od červotoča. Cenu ponúknite, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predaja.
Trenčín
ponúknite
Vlastní životopis - Agatha Christie
Predám vydanie z roku 2013. Tvrdé dosky s prebalom, farebná a čiernobiela fotografická príloha, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Blog za milión - Natasha Courtenay-Smith
Tvrdé dosky, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
11,50 €
Dříve, než přišla potopa - Walter-Jörg Langbein
Podnázov: O horách bohů a městech duchů, o zdivech Kyklopů, monstrech a předpotopních ještěrech Kniha nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15,50 €
Priekopníci vedy a techniky na Slovensku 2
Autor: Ján Tibenský a kol. Veľký formát, tvrdé dosky s prebalom, 1004 strán, čiernobiele fotky a ilustrácie. Kniha nebola čítaná, má však tieto vady: - škvrna od tlačiarskej farby na s. 14 (fotka č. 3) - vpich na prednej strane prebalu od ostrého predmetu V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Sila modernej spirituality - William Bloom
Podnázov: Cesta k súcitu a osobnému naplneniu Kniha nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
13 €
Natural Wing Chun Kung Fu - Svetozár Prochotský
Väčší formát, tvrdé dosky s prebalom, čiernobiele fotky a ilustrácie, nikdy nečítaná, nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,50 €
Otrasy. Ako národy riešia svoje krízy - J. Diamond
Kniha má poškodenú hornú hranu prednej dosky, textová časť je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
18 €
Vývin slovenského jazyka a dialektológia
Autor: Rudolf Krajčovič Slovenské pedagogické nakladateľstvo, Bratislava 1988. Kniha je ako nová, nikdy nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Crash Proof. Krizi navzdory - Peter D. Schiff
Podtitul: Jak vydělat v době recese Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
16,50 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 18