3-izbový byt so záhradkou v projekte STEIN2 - Staré Mesto (BAI.)
BEZ PROVÍZIE - spoločnosť XEMAR ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ), ponúkame na prenájom 3-izobvý byt vo vysokom štandarde, s vlastnou terasou a záhradkou v bytovom komplexe „STEIN 2“, na ulici Blumentálska/Legionárska - MČ Staré Mesto (BA I.) Byt s rozlohou 84,20 m2 + záhradka 100 m2 sa nachádza na prízemí novostavby tehlového bytového domu kolaudovaného v roku 2020. K bytu prislúcha pivničná kobka a vlastné parkovacie státie v podzemnej garáži. K dispozícii je aj spoločný priestor (kočikáreň).  Dispozícia bytu: predsieň, kúpeľňa s vaňou a toaletou, samostatná toaleta s umývadlom, 2x nepriechodná izba ( so vstupom do záhrady ), obývacia izba spojená s kuchyňou ( so vstupom do záhrady ), technická miestnosť Charakteristika a benefity bytu: - byt je zariadený do vysokého štandardu, vrátane kvalitných zariadení a spotrebičov renomovaných značiek - každá izba má nainštalovanú samostatnú klimatizačnú jednotku - kúrenie je zabezpečené elektrickými radiátormi, prípadne klimatizáciou - v každej izbe sa nachádzajú vonkajšie hliníkové žalúzie - diaľkovo ovládateľné - v byte je nainštalovaný alarm s pohybovým senzorom - optický internet a TV ( Orange ) - orientácia: JZ ( všetky izby ) - parkovanie: vlastné ( v podzemnej garáži ) - možnosť využitia pivničnej kobky Lokalita: - kompletná občianska vybavenosť - autobusová a električková doprava priamo pred bytovým domom - priamo vo vnútrobloku park so zeleňou, detskými ihriskami a kaviarňami Cena prenájmu bytu: 1430€,- /mesiac Cena prenájmu park. státia: 150€,-/mesiac (nie je podmienkou prenájmu) Cena energií 2osoby: 200€,-/mesiac Pri podpise zmluvy je potrebné uhradiť: 1x mesačný nájom vrátane energií ( 1630€,-/1.780€,- ) 1x vratný depozit vo výške nájmu a energií (1730€,-/1.830€,-) Byt je voľný ihneď. V cene prenájmu  je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie nájomnej zmluvy a všetkých ostatných potrebných náležitostí, odovzdanie nehnuteľnosti novému nájomníkovi. Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom e-mailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na našej webovej stránke.
Bratislava I - Staré Mesto
1 430 €/mes.
Veľkometrážny 3izb.byt v historickom centre BA
Spoločnosť XEMAR s.r.o. ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ), ponúkame na predaj veľkometrážny 3-izbový byt ( dispozične upravený na 4-izbový ), v pešej zóne historickej časti bratislavského Starého Mesta – ulica Nedbalova, v bezprostrednej blízkosti námestia SNP a Primacionálneho námestia. Byt s celkovou plochou 89,47 m2 sa nachádza na 2.posch./5.posch. tehlového bytového domu ( s výťahom ), kolaudovaného v 50-tych rokoch. Na každom poschodí sa nachádzajú 2 byty. Bytový dom prešiel v priebehu 7 rokov niekoľkými etapami rekonštrukčných prác vnútorných a vonkajších priestorov ( zateplenie vnútornej strany, nové plastové okná na medziposchodí, nový výťah, nové vstupné brány na čip, nový kamerový systém, nové zvončeky, nové svetlá so senzorom pohybu, renovácia schodiska + nová maľovka ). V budúcnosti je naplánovaná výmena stúpacích rozvodov v bytovom dome. Byt je s výnimkou plastových okien ( okrem jednej izby ) v pôvodnom stave, vrátane rozvodov plynu a elektriny. Dispozícia bytu: predsieň so zabudovaným botníkom, samostatná kúpeľňa s vaňou a oknom, samostatná toaleta, kuchyňa so špajzou, obývacia izba, 3x spálňa K bytu prislúcha priestranná murovaná pivničná kobka o rozlohe 8m2, nachádzajúca sa v suteréne bytového domu a podiel na pozemku. Súčasť bytového domu tvorí spoločný dvor. - orientácia bytu: JZ ( do ulice ) a SV ( do vnútrobloku ) - kúrenie: ústredné ( vlastná plynová kotolňa ) - v byte je zavedená optika - parkovanie: rezidenčné - bytový dom je pravidelne udržiavaný Mesačné náklady pre 2 osoby: správca 240€ (vrátane FO 94€ ), plyn + elektrina podľa spotreby Byt je voľný a kúpou ihneď k dispozícii. Po dohode sa predáva zariadený/nezariadený. Je vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť. Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou infraštruktúrou. Cena nehnuteľnosti: 352.000€,- V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi. Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom e-mailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na našej webovej stránke.
Bratislava I - Staré Mesto
352 000 €
3-izb.byt s balkónom pri OC Retro - Ružinov
Spoločnosť XEMAR s.r.o. ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ), ponúkame na predaj 3-izbový byt s balkónom v pôvodnom stave, nachádzajúci sa v bezprostrednej blízkosti OC Retro v MČ Ružinov (BA II.) – Rumančekova ulica. Byt s celkovou plochou 68,90m2 ( vrátane balkóna 3,30 m2 ) sa nachádza na 5.posch./8.posch. panelového bytového domu s výťahom, kolaudovaného v 60-tych rokoch. Na každom poschodí sa nachádzajú 2 byty. Bytový dom prešiel niekoľkými etapami rekonštrukčných prác vonkajších a vnútorných priestorov ( zateplenie, nová fasáda, nová strecha, nové plastové okná na medziposchodí v roku 2011,nová dlažba, nová vstupná brána na čip, nové schránky, nové zvončeky v roku 2017, nový výťah v roku 2018 ) V byte bola v roku 2006 zrealizovaná kompletná rekonštrukcia ( nové rozvody elektroinštalácie a vodoinštalácie, vymenené pôvodné jadro, nové plastové okná, nové parkety s dlažbu a obklady, kuchynská linka, nové interiérové a vstupné dvere, nové radiátory ) Dispozícia bytu: predsieň, 2x nepriechodná spálňa, obývacia izba s prechodom do kuchyne, samostatná toaleta s umývadlom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a oknom K bytu prislúcha murovaná pivničná kobka o rozlohe 1,35 m2, nachádzajúca sa na 3.posch. Súčasťou bytového domu je aj spoločný priestor ( kočikáreň ), nachádzajúca sa na 1.posch. - orientácia bytu: J ( kuchyňa, kúpeľňa, obývacia izba, spálňa ) a S ( spálňa ) - v každej izbe je nainštalovaná samostatná nezávislá klimatizačná jednotka - kúrenie: centrálne ( radiátory ), prípadne klimatizáciou - byt je teplý s minimálnou potrebou kúrenia - v byte je zavedená optika - kúrenie: centrálne ( radiátory ), prípadne klimatizáciou - parkovanie: verejné, pred bytovým domom Mesačné náklady pre 1 osobu: správca 142€ (vrátane FO 66€ ), plyn + elektrina podľa spotreby Byt je voľný a kúpou ihneď k dispozícii. Je vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť.  Lokalita a občianska vybavenosť: byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, dobrou infraštruktúrou a množstvom zelene. Priamo pred bytovým domom sa nachádzajú detské ihriská, multifunkčné ihrisko, tenisové kurty, park, základná škola, OC Retro, V blízkosti sa nachádza nemocnica s poliklinikou, LIDL, zastávka MHD, základné školy, materské školy, stredné školy.... Cena nehnuteľnosti: 210.000€,- V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi. Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom e-mailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na našej webovej stránke.
Bratislava II - Ružinov
210 000 €
Na predaj pozemok pre záhradu v BB - exkluzívne
XEMAR (michal.jarunek@xemar.sk alebo 0948 730 906), ponúka exkluzívne na predaj pozemok pre záhradu v Banskej Bystrici, Srnková ulica. Rovinatý pozemok o rozlohe 623 m2 je situovaný na začiatku/konci záhradkárskej osady, blízko rieky Hron, mimo zastavaného územia mesta. K pozemku je pohodlný prístup autom cez dva súkromné pozemky na ulici Srnková, alebo mostíkom pešo z časti Majer. Hneď pred pozemkom je dostatok parkovacej plochy  za ktorou sa nachádza Mestský lesopark Stará kopa. Podľa UPI je na pozemku možné postaviť chatku o max. rozmeroch 5 x 5 m. Siete: elektrina v dosahu, voda je k dispozícii po vyvŕtaní studne. Medzi najväčšie výhody tejto nehnuteľnosti patrí jej slnečná orientácia, súmerný tvar a fyzicky bezproblémový prístup po spevnenej komunikácii.
Banská Bystrica
21 000 €
Na prenájom rodinný dom, blízko BB- Horné Pršany
XEMAR (xemar1@xemar.sk alebo 0907/483 256), ponúka na prenájom rodinný dom pár km od Banskej Bystrice v obci Horné Pršany. Dvojpodlažný dom bol kompletne rekonštruovaný, nové stierky, fasáda, strecha, kúrenie, kúpeľňa… Kúrenie je zabezpečené z el.kotla, dom je napojený na vodovod a kanalizácia je zvedená do žumpy. Zastavaná plocha 89m2, t.j. úžitková cca 140m2. 1.NP: vstup do kuchyne s jedálňou, obývačka, kúpeľňa s WC a sprchový kút. 2.NP: dve izby +podzemná miestnosť (technická) cena: 700 Eur /mes (podľa počtu osôb) + 700 Eur nevratný depozit Obhliadku si dohodnite na tel. 0907 483 256
Banská Bystrica
700 €/mes.
Na prenájom obchodný priestor na Kyjevskom námestí, Banská Bystrica
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na prenájom obchodné priestory v Banskej Bystrici, mestská časť Fončorda. Nehnuteľnosť sa nachádza na Kyjevskom námestí.  Priestor je o výmere 97,4 m², má samostatný vstup, vlastný merač a soc. zariadenie. Priestor je klimatizovaný, odvetraný, vybavený kamerovým systémom s internetom.  Priestor je možné využiť na obchodné, kancelárske alebo iné podnikateľské účely. Veľmi dobrá lokalita a občianska vybavenosť... Cena prenájmu je 670,- EUR/ mesačne + DPH /bez energií ( energie tvoria sumu cca 400,- EUR mesačne + DPH)
Banská Bystrica
670 €/mes.
Na predaj stavebný pozemok v Banskej Bystrici
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na predaj stavebný pozemok v Banskej Bystrici. Pozemok je rovinatý, slnečný a nachádza v časti Suchý vrch o výmere 1155 m². K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. V územnoplánovacej informácií je funkčné využitie pozemku a to na výstavbu rodinného domu, typu bungalov alebo viacpodlažného domu až do 2.NP. Na pozemku sú všetky inžinierske siete (voda, elektrina, plyn, kanalizácia). V blízkosti je príroda a krásny výhľad na mesto BB. Pokojná štvrť s rýchlou dostupnosťou do centra mesta
Banská Bystrica
298 000 €
Na predaj rodinný dom v Slovenskej Ľupči, okres Banská Bystrica
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na predaj rodinný dom v Slovenskej Ľupči, okres Banská Bystrica. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o výmere 404 m². Dom pozostáva: Prízemie - kompletná rekonštrukcia  Vstupná chodba  2 izby (spálňa, detská izba, jedna priechodná) Kúpeľňa s WC Kuchyňa Špajza Obývacia miestnosť Ostatné  Spoločný prístup so susednou stavbou RD Vlastná záhrada  Studňa na pozemku Prístrešok pre auto Dom je napojený na všetky inžinierske siete Pozemok je udržiavaný, slnečný Na pozemku sa nachádza altánok  Výborná tichá lokalita, blízko centra mesta, vynikajúca dostupnosť...
Slovenská Ľupča
196 000 €
Na predaj stavebný pozemok v obci Pliešovce - časť Zaježová
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Pliešovce, okres Zvolen. Pozemok je rovinatý, slnečný a nachádza v časti Zaježová o výmere 2215 m². K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. Inžinierske siete sú v dosahu pozemku. V blízkosti je príroda s krásnym výhľadom na obec Pliešovce. Zaježová je miesto, ktoré má v sebe istý druh magnetu. Je ako stvorené na inšpirácie pre zmenu, relax, oddych a kľudné bývanie. Cena pozemku je 48,- EUR/m².
Pliešovce
106 320 €
Na predaj stavebný pozemok v obci Pliešovce - časť Zaježová
XEMAR (milan.mlcal@xemar.sk alebo 0915 870 350), ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Pliešovce, okres Zvolen. Pozemok je rovinatý, slnečný a nachádza v časti Zaježová o výmere 2214 m². K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. Inžinierske siete sú v dosahu pozemku. V blízkosti je príroda s krásnym výhľadom na obec Pliešovce. Zaježová je miesto, ktoré má v sebe istý druh magnetu. Je ako stvorené na inšpirácie pre zmenu, relax, oddych a kľudné bývanie. Cena pozemku je 48,- EUR/m².
Pliešovce
106 272 €
Na predaj záhradu s pivnicou a garážou v obci Ladomerská Vieska NOVÁ CENA!!!
XEMAR ( juraj.skoda@xemar.sk alebo 0908193188), ponúka na predaj záhradu s pivnicou a garážou v obci Ladomerská Vieska, okres Žiari nad Hronom - na konci obce, na svahovitom pozemku s výmerou 311m2, prístup z obecnej asfaltovej cesty, s vlastnou elektrickou prípojkou - garáž v pôvodnom, zachovalom stave so zastavanou plochou 27m2 je celopodpivničená, bola využívaná ako dielňa, ale podobná stavba v blízkosti je       využívaná na bývanie - vykurovanie je riešené pieckou na drevo, stavba nieje pripojená na vodovod, ale ten je v dosahu - v záhrade sa nachádza altánok a rastú ovocné stromy ZNÍŽENÁ CENA!!! Klientovi poskytujeme kompletný právny a katastrálny servis. Rád Vám pomôžem s predajom a prenájmom Vašej nehnuteľnosti. Stačí ma kontaktovať a dohodnúť si stretnutie na tel.č. 0908193188 alebo e-mailom: juraj.skoda@xemar.sk
Ladomerská Vieska
29 900 €
Na prenájom 1 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, Zvolen
XEMAR (xemar8@xemar.sk alebo 0907 895 125) ponúka na prenájom 1 izbový byt vo Zvolene na sídlisku Západ, ul. Kremnická. Byt má rozlohu 38,92 m2 a nachádza sa na 3./8 poschodí. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, vrátane nových kuchynských spotrebičov (umývačka, rúra, indukčná varná doska, chladnička). Byt sa prenajíma nezariadený, po dohode je možné do bytu dokúpiť nábytok, čo bude mať vplyv aj na konečnú cenu nájmu. Byt je voľný ihneď, cena nájmu 450,- EUR/mesiac vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájom za prvý mesiac, 1x vratný a 1x nevratný depozit vo výške mesačného nájmu. Bližšie informácie na t. č. 0907 895 125 alebo xemar8@xemar.sk
Zvolen
470 €/mes.
Na prenájom 2 izbový byt v novostavbe + garážové státie, Banská Bystrica
XEMAR (xemar8@xemar.sk alebo 0907 895 125) ponúka na prenájom krásny, moderný, slnečný, 2 izbový byt s balkónom na 4./5 poschodí s výťahom v novostavbe. Byt sa nachádza v tichej a príjemnej lokalite v širšom centre mesta s výhľadom na historické centrum Banskej Bystrice a Urpín. Byt je orientovaný juhozápadne, je kompletne zariadený, prenajíma sa spolu s garážovým státím. Súčasťou vybavenia bytu je wi-fi, TV, v kuchyni vstavané elektrické spotrebiče, robotický vysávač, základný kuchynský riad, rozťahovacia sedacia súprava. Súčasťou bytu je priestranný šatník. Byt je vhodný pre jednu alebo dve osoby bez zvierat. Byt je voľný od 1.5.2024, cena nájmu 800,- EUR/mesiac vrátane energií, internetu, tv a parkovacieho miesta. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájom za prvý mesiac, 1x vratný a 1x nevratný depozit vo výške mesačného nájmu. Bližšie informácie na t. č. 0907 895 125 alebo xemar8@xemar.sk
Banská Bystrica
800 €/mes.
Predaj / 4 izbový byt / loggia / ul. Poľná / Banská Bystrica
XEMAR (xemar8@xemar.sk alebo 0907 895 125) ponúka na predaj 4 izbový byt s loggiou, ul. Poľná, Banská Bystrica, mestská časť Radvaň. Byt sa nachádza na 7./7 poschodí. Byt má rozlohu 81 m2 + loggia. Byt je svetlý, čiastočne rekonštruovaný (plastové okná, plávajúce podlahy, dvere s obložkovými zárubňami, kuchynskou linkou, murované jadro). Po kúpe je ihneď k dispozícii. K bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby/haly, obývačky, samostatnej kuchyne, spálne plus ďalších dvoch nepriechodných izieb, kúpeľne a samostatného WC. Parkovanie v tesnej blízkosti bytovky. Parkovanie je bezproblémové. Okolie bytu je kľudné s výbornou dostupnou a občianskou vybavenosťou - v tesnej blízkosti škola, škôlka, obchod aj zastávka autobusu. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Viac na t. č. 0907 895 125 alebo xemar8@xemar.sk
Banská Bystrica
185 000 €
Na prenájom budova hneď vedľa námestia SNP, B. Bystrica
XEMAR (monika.bruchanikova@xemar.sk, alebo 0944 107 803) ponúka na prenájom budovu hneď vedľa námestia SNP v B. Bystrici. Jedná sa o 2 podlažnú budovu, komplet celú podpivničenú. Má vlastnú plynovú kotoľňu a parkovanie zabezpečené vo dvore. Budova je vo veľmi dobrom technickom stave a stojí na pozemku s celkovou rozlohou 199 m2. Dispozícia a výmera: 1PP - archívne priestory 121,2 m2 Prízemie - 86,1 m2 - vlastný vstup, soc. zariadenie 1NP - 92,65 m2 + 32,9 m2 terasa + 14,37 m2 sociálne zariadenie 2NP - 141,4 m2 Parkovanie je zabezpečené vo dvore 80€/mesiac - jedno park. miesto.  Možnosť využitia ako obchodné, kancelárske, prevádzkové priestory, sídlo firmy atď..  Cena nájmu za celú budovu je 3.500 €/mesiac + energie.  Budova je ihneď k dispozícií, má výbornú dostupnosť aj polohu, vstup je aj priamo do námestia a zabezpečené parkovanie.
Banská Bystrica
3 500 €/mes.
Na predaj rodinný dom v obci Dubová pri Modre okres Pezinok + BONUS
XEMAR ( juraj.skoda@xemar.sk alebo 0908193188) ponúka na predaj rodinný dom v obci Dubová pri Modre okres Pezinok - na pozemku 610 m2, úžitková plocha 93 m2, drevená terasa 20 m2 (s pergolou) - kolaudované 11/2015 - nepodpivničený - neobytné podkrovie prístupné sklápacími schodami a využiteľné ako úložný priestor - zádverie, chodba, 3x izba, WC, miestnosť pre kotol, kúpeľňa, kuchyňa, obývacia izba + jedáleň - základy sú betónové s vodorovnou hydroizoláciou, obvodové múry Ytong Lambda 375mm + 100 mm PS zateplenie - strop je tvorený zateplením krovu v hr. 290 mm izolácie Nobasil, krov je drevený sedlový svrcholovou väznicou a fošnovými krokvami, krytina je ťažká pálená Creaton - okná sú plastové s izolačným zasklením, vstupné dvere hliníkové. - vnútorné povrchy stien sú upravené hladkou omietkou, stropy sú sadrokartónové, keramická dlažba (chodba, wc, kúpeľňa), laminátové podlahy (izby, obývačka + kuchyňa) - technické vybavenie: v dome sú rozvody studenej a teplej vody, elektriny a plynu, vykurovanie je podlahové teplovodné, zdrojom UK je plynový kotol a zdrojom teplej vody je zásobník umiestnený pri kotli UK, v dome je realizovaný komín s možnosťou pripojenia krbu, dom je vybavený bleskozvodom - v izbách sú na mieru robené vstavané skrine, veľká vstavaná skriňa je aj na chodbe, na mieru robená kuchynská linka s indukčnou varnou doskou, digestorom, vstavanou rúrou, mikrovlnkou a umývačkou riadu, granitový drez, chladnička a potravinová skriňa - klimatizácia (ešte v záruke) - odpad je riešený žumpou 12 m3 - na pozemku je studňa na úžitkovú vodu, drevená hospodárska budova, parkovacie státie pre 2 autá, výsadba ovocných a okrasných stromov/kríkov, bylinkový záhon - výhody sú tichá, slepá ulica, za ulicou nie je priama výstavba, dom je umiestnený na úpätí Malých Karpát (10 minút pešo a si v CHKO Malé Karpaty) v obci Dubová pri Modre v novej výstavbe, v obci sú 2 obchody, škôlka, škola, reštaurácia a galéria Elesko, viecha a niekoľko producentov vína, možnosť stajnenia a jazdy na koňoch, športové letisko, z pozemku je krásny výhľad - nízke náklady na bývanie BONUS na pozemku je lodný kontajner, ktorý je zateplený a vhodný ako kancelária alebo dielňa.   Klientovi poskytujeme kompletný právny a katastrálny servis.   Rád Vám pomôžem s predajom a prenájmom Vašej nehnuteľnosti.   Stačí ma kontaktovať a dohodnúť si stretnutie na tel.č. 0908193188 alebo e-mailom: juraj.skoda@xemar.sk
Dubová, Pezinok
299 000 €
Na predaj pozemok 657m² , Horná Štubňa - Turčianske Teplice
XEMAR (daniela.ziarna@xemar.sk alebo 0907448751) ponúka na predaj mierne svahovitý pozemok so starým domom o výmere 657 m2 v Hornej Štubni. Dom je postavený z pálenej tehly, krov z dreva, na streche sa nachádza krytina z pálenej škridly. Murivo nevlhne, nehnuteľnosť sa dá zrekonštruovať. Pozostáva z izby - 23m² , kuchyne - cca 16 m², komory - 3 m² , chodby - 5 m²  a zádveria - 5 m². Je čiastočne podpivničený - 8,5 m². IS: voda a elektrina sú na pozemku, kanalizácia vedie pred domom. Pozemok poskytuje tiché miesto na konci slepej ulice, ktoré budúcim majiteľom umožní príjemné bývanie v blízkosti prírody. Výhodou je tiež blízkosť kúpeľného mesta Turčianske Teplice ( 6km) s kompletnou občianskou vybavenosťou, 20 km do lyžiarskych stredísk Krahule, Skalka,... Cena: 38 000,-€ V prípade záujmu o bližšie informácie volajte 0907 448 751.
Horná Štubňa
38 000 €
Na predaj 2i byt, Kremnica
XEMAR (daniela.ziarna@xemar.sk alebo 0907448751) ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení majiteľa krásny 2i byt s balkónom o výmere 56m² vo vyhľadávanej lokalite blízko historického centra Kremnice. Kompletne zrekonštruovaný byt bez výťahu sa nachádza na 3./3 poschodí, je orientovaný na východ. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné WC, obývačka s balkónom, kuchyňa, spálňa. Pri zariaďovaní interiéru boli použité kvalitné materiály a spotrebiče. K bytu patrí pivnica (cca 2 m²) v suteréne bytového domu, v ktorom bola zrekonštruovaná strecha, zateplený obvodový plášť, vymenené okná a vchodové dvere. Nehnuteľnosť sa predáva so zariadením: kuchynská linka so spotrebičmi, sedacia súprava, obývačková nábytková zostava, stôl so stoličkami, manželská posteľ, skriňa,… Celkové mesačné náklady sú do 300,-€. Výhodou nehnuteľnosti -vzdialenej len 11 minút od známeho lyžiarskeho a welness strediska na Skalke- je bezchybný stav, udržiavané okolie, kompletná občianska vybavenosť ( MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, supermarket, viacúčelový športový areál,…) , rýchla dostupnosť do centra a na rýchlostnú cestu R1 BB-BA. Byt je kúpou ihneď voľný. Cena: 109 000,-€ V prípade záujmu o bližšie informácie a obhliadku volajte 0907 448 751.
Kremnica
109 000 €
Predaj 1 izbový byt - Lučenec
XEMAR ( 0917 319 904, alebo maros.mesik@xemar.sk )  Exkluzívna ponuka! Priestranný 1-izbový byt v Lučenci, časť Rúbanisko II Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť získať štýlový 1-izbový byt v Lučenci, v tichej časti Rúbanisko II. Tento byt je pripravený na nový dizajn podľa vkusu nového majiteľa a predstavuje nielen vhodné bývanie, ale aj skvelú investíciu do budúcnosti, ideálnu na dlhodobý prenájom. Ihneď voľný! Dispozičné riešenie:  Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, kúpeľne spojenej s WC, kuchyne a jednej izby. K bytu prislúcha 1 pivnica, čo je vynikajúce pre dodatočné úložné priestory. Popis nehnuteľnosti:         Celková rozloha bytu je 39m2.         Nachádza sa na 1. poschodí.      V byte sú plastové okná so žalúziami.     Kompletné náklady na bývanie vrátane všetkých energií sú do 120 € do spoločenstva, 20 €     energie/1 osoba/mesiac      Spálňa je orientovaná do tichej časti do dvora.     K bytu prislúcha 1 pivnica.         Osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO).     Bytovka je zateplená, má novú strechu, stúpačky. Celkový dojem makléra: Byt sa nachádza v tichej okrajovej ulici a ponúka nielen priestor na bývanie, ale aj vynikajúcu investíciu. Blízkosť MHD, školy a lekárne robí túto lokalitu výnimočne príťažlivou. Bytovka je zateplená s novou strechou. Okolie je obklopené zeleňou a parkovanie je dostupné priamo pri bytovke. Svojou dispozíciou ponúka široké možnosti rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Svojou priestrannosťou poskytne novému majiteľovi príležitosť vytvoriť si pohodlný domov s nízkymi mesačnými nákladmi. Občianska vybavenosť:        Potraviny COOP Jednota, detské ihrisko, pohostinstvo, zastávka MHD, bankomat.      V blízkosti sa nachádzajú materská aj základná škola, kaviareň, kaderníctvo, kostol. Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť získať byt, ktorý spĺňa vaše očakávania a ponúka nielen domov, ale aj životný štýl. Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií alebo na dohodnutie prehliadky. Klientovi poskytujeme kompletný právny, katastrálny a finančný servis. Rádi Vám pomôžeme s predajom, prenájmom a ohodnotením Vašej nehnuteľnosti. Stačí nás kontaktovať a dohodnúť si stretnutie na tel.č. 0917 319 904 alebo e-mailom: maros.mesik@xemar.sk 
Lučenec
41 880 €
Prenájom - väčšie priestory priamo v centre BB
XEMAR (monika.bruchanikova@xemar.sk, alebo 0944 107 803) ponúka na prenájom väčšie priestory priamo v centre BB na námestí SNP. Priestory sa nachádzajú na 1. a 2. poschodí a majú vlastný vchod do budovy. Na 1. poschodí sa nachádzajú sociálne zariadenia pre 1. a 2. poschodie. Dispozícia a výmera:  1. poschodie: 92,65 m2 + 32,9 m2 terasa 2. poschodie: 141,4 m2 2x sociálne zariadenie na 1. poschodí: 14,37 m2 Schodisko: 29,4 m2 Parkovanie je zabezpečené vo dvore 80€/mesiac - jedno park. miesto.  Možnosť využitia ako obchodné, kancelárske, prevádzkové priestory..  Cena nájmu je 2.270 €/mesiac + energie.  Priestory sú ihneď k dispozícií, majú výbornú dostupnosť aj polohu, vstup je aj priamo do námestia. V prípade záujmu je možnosť prenajať samostatne 1. a samostatne 2. poschodie.
Banská Bystrica
2 270 €/mes.
Na prenájom 3 izbový byt v Banskej Bystrici, ul. Karpatská
XEMAR (xemar8@xemar.sk alebo 0907 895 125) ponúka na prenájom 3 izbový byt v Banskej Bystrici, ul. Karpatská, mestská časť Sásová. Byt má rozlohu 78,24 m2 + loggia. Byt sa nachádza na 5./12 poschodí s výťahom a prenajíma sa komplet zariadený. K dispozícii je aj špajza. Byt je voľný od 1.6.2024, cena nájmu 700,- EUR/mesiac vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájom za prvý mesiac, 1x vratný a 1x nevratný depozit vo výške mesačného nájmu. Bližšie informácie na t. č. 0907 895 125 alebo xemar8@xemar.sk
Banská Bystrica
700 €/mes.
Predaj / 2,5 izbový byt / loggia / ul. Andreja Hlinku / Zvolen
XEMAR (xemar8@xemar.sk alebo 0907 895 125) ponúka na predaj 2,5 izbový byt s loggiou na Zlatom Potok, ul. Andreja Hlinku, Zvolen. Byt sa nachádza na 3./8 poschodí v zateplenom bytovom dome. Byt má rozlohu 65,29 m2 + loggia. K bytu prislúcha panelová pivnica. Byt má dve izby, predsieň, kúpeľňu, samostatné WC, priestrannú kuchyňu a komoru, ktorú možno prestavať na izbu, alebo pracovňu. V byte boli vymenené okná za plastové, vchodové dvere za bezpečnostné ADLO, rozvody teplej a studenej vody. Byt je v pôvodnom zachovalom stave. V blízkom okolí sa okrem zelene nachádzajú potraviny, škôlka, lekár, lekáreň a zastávka MHD.  Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Viac na t. č. 0907 895 125 alebo xemar8@xemar.sk  
Zvolen
113 000 €
Na predaj 4 izbový byt v meste Zvolen, ul. Záhonok
XEMAR (xemar8@xemar.sk alebo 0907 895 125) ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt s balkónom na Záhonku, Zvolen. Byt sa nachádza na 5./8 poschodí v zateplenom bytovom dome po rekonštrukcii s novou strechou a novým výťahom. Byt má rozlohu 102,71 m2 + balkón. K bytu prislúcha latovaná pivnica. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne a 4 samostatných nepriechodných izieb. Z obývacej izby je výstup na balkón. V byte v minulosti prebehla rekonštrukcia (plastové okná, podlahy, jadro, nové rozvody vody a elektriky. Lokalita Záhonok poskytuje bezproblémové parkovanie, dostatok zelene, v tesnej blízkosti sú obchody a autobusová zastávka, priehrada, príroda. Výhody: tichá lokalita, priestranný byt vhodný pre rodiny s deťmi, bytový dom po rekonštrukcii, ideálne poschodie Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Viac na t. č. 0907 895 125 alebo xemar8@xemar.sk
Zvolen
159 000 €
Kompl.zrekonštruovaný 2-izb.byt vo Sv.Jure
Spoločnosť XEMAR ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ), ponúkame na predaj kompletne a moderne zrekonštruovaný 2-izbový byt, v historickej a pamiatkovej časti mesta Svätý Jur ( okr. Pezinok ) – ulica Prostredná. Byt s podlahovou plochou 59 m2 sa nachádza na 1.posch/2.posch. tehlového bytového domu bez výťahu. V byte bola v roku 2021 zrealizovaná kompletná rekonštrukcia ( vymenené rozvody elektroinštalácie a vodoinštalácie, nové stierky a maľovka, nové plastové okná, nové interiérové dvere, nové bezpečnostné protipožiarne dvere, nová kuchynská linka, nové obklady a sanita, nové parkety a dlažba, zabudované elektrické podlahové kúrenie a stropné kúrenie ). K bytu prislúcha priestranná kamenná pivnica, nachádzajúca sa pod bytom. Dispozícia bytu: vstupná hala, kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s toaletou, spálňa, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou Mesačné náklady pre 2 osoby: 12€ správca, 40€ elektrina, 15€ voda kúrenie: stropné ( obývacia izba a spálňa ), podlahové ( kúpeľňa ) ohrev vody zabezpečuje elektrický kotol v kúpeľni orientácia bytu: S ( obývacia izba – do ulice ) a J ( spálňa – do vnútrobloku ) parkovanie: pred bytovým domom plyn: nie je zavedený internet a TV: optický byt je bez tiarch a kúpou je voľný. Občianska vybavenosť a infraštruktúra: Mestečko Svätý Jur s viac ako 700 ročnou vinohradníckou tradíciou, sa nachádza v bezprostrednej blízkosti hlavného mesta Bratislava a okresného mesta Pezinok, s vynikajúcou dostupnosťou na diaľničný obchvat. V meste premáva regionálna MHD a taktiež vlaková doprava. Občianska vybavenosť mesta je kompletná: materská škola, súkromná materská škola, základná škola, detské ihriská, zdravotné stredisko, banky, kaviarne, vinárne, potraviny Terno a COOP Jednota, pošta, množstvo historických pamiatok.... Byt je ideálny pre pár, alebo ako „štartovací byt“ pre jednotlivca. Cena nehnuteľnosti: 146.900 €,- V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi. Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom e-mailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na našej webovej stránke.
Svätý Jur
146 900 €
Na predaj pozemok v obci Veľká Lúka, okres Zvolen
XEMAR (jana.jakubisova@xemar.sk alebo 0905 837 273) ponúka na predaj pozemok o rozlohe 309 m2,v obci Veľká Lúka okres Zvolen. V blízkosti sa nachádzajú inžinierske siete. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Viac informácií vám môžem poskytnúť na tel. čísle 0905 837 273 alebo priamo na obhliadke.
Veľká Lúka
40 170 €
Na prenájom priestory priamo v centre BB - 70 m2
XEMAR (monika.bruchanikova@xemar.sk, alebo 0944 107 803) ponúka na prenájom veľmi pekné historické priestory priamo v centre BB na námestí SNP. Priestory sa nachádzajú na prízemí budovy a ich výmera je 68,8 m2 (možnosť prenajať aj viac v prípade potreby, alebo aj menej). Majú vlastné soc. zariadenie. Parkovanie je zabezpečené vo dvore 80€/mesiac - jedno park. miesto.  Možnosť využitia ako obchodné, kancelárske, prevádzkové priestory..  Cena nájmu je 688€/mesiac + energie.  Priestor je ihneď k dispozícií, má výbornú dostupnosť aj polohu, vstup je aj priamo do námestia.
Banská Bystrica
688 €/mes.
Na predaj pozemok v obci Veľká Lúka, okres Zvolen
XEMAR (jana.jakubisova@xemar.sk alebo 0905 837 273) ponúka na predaj pozemok o rozlohe 446 m2,v obci Veľká Lúka okres Zvolen. V blízkosti sa nachádzajú inžinierske siete. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Viac informácií vám môžem poskytnúť na tel. čísle 0905 837 273 alebo priamo na obhliadke.
Veľká Lúka
57 980 €
Na predaj pozemok v obci Veľká Lúka, okres Zvolen
XEMAR (jana.jakubisova@xemar.sk alebo 0905 837 273)  ponúka na predaj pozemok o rozlohe 1352 m2,v obci Veľká Lúka okres Zvolen. V blízkosti sa nachádzajú inžinierske siete, hlavná cesta. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Viac informácií vám môžem poskytnúť na tel. čísle 0905 837 273 alebo priamo na obhliadke.
Veľká Lúka
156 720 €
Na predaj chata na záhrade, BB-Tulská - PRVÝ BERIE !
XEMAR (xemar1@xemar.sk alebo 0907/483 256), ponúka na predaj chatu na ul. Tulskou v záhradkarskej oblasti, so zastavanou plochou 16m2, čistá úžitková plocha 42m2 + altánok. Pozemok celkom 349m2, Chata je murovaná, podpivničená, prízemie je ako denná miestnosť s kuchynskou linkou a v podkroví je miesto na spanie. Na pozemku je altánok 5x5m s murovaný krbom. Na pozemku je suché WC, v chatke je zavedená elektrika a ja zabezpečený odchyt úžitkovej vody. V okolí chaty si môžete užívať kľud a pokoj od rušného mesta. Prístupová cesta je asfaltová. Ideálne aj pre rodiny ako aj pre oddych s kamarátmi - kolegami. Nepremeškajte túto príležitosť a pozrite sa na túto chatu osobne!  Obhliadku si dohodnite na tel. 0907 483 256
Banská Bystrica
43 000 €
Na predaj stavebný pozemok v Badíne
XEMAR (jana.jakubisova@xemar.sk alebo 0905 837 273 ) ponuka na predaj mierne svahovitý  stavebný pozemok v obci Badín, s krásnym výhľadom a o rozlohe 752m2. Možnosť pripojenia na všetky inžinierske siete. Elektrika je na hranici pozemku ( skolaudovaná) Kanalizácia – plánovaná Voda - obecná Cesta – vo výstavbe Orientácia – J/Z K pozemku máme aj projekt rodinného domu. Cena pozemku je 155.000,- Pri vážnom zaujme dohoda na cene možná! V prípade záujmu o obhliadku, viac informácií ma môžete kontaktovať na tel. čísle 0905 837 273 Rada Vám pomôžem s predajom a prenájmom Vašej nehnuteľnosti. Stačí ma kontaktovať a dohodnúť si stretnutie na tel. č. 0905 837 273 alebo e-mailom: jana.jakubisova@xemar.sk
Badín
155 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 17